Štitimo vašu fasadu.

Servis za skidanje grafita i zaštitu fasada

Пусти видео запис

Koji je naš cilj?

AGG je osnovan sa ciljem da očisti i zaštiti Beogradske fasade od grafita. Želimo da turisti koji dolaze u naš grad ponesu što lepšu sliku Beograda. Naša misija je da uvek budemo na visini zadatka, dostupni poslodavcima I da svaki problem koji se nađe pred nama uspešno otklonimo.

Usluge

AGG je servis koji je na usluzi  građanima. Kontaktirajte nas ako imate grafit na Vašoj fasadi, mi ćemo ga ukloniti.  Kontaktirajte nas ako nemate grafit na vašoj fasadi, mi ćemo je zaštititi

Zaštita
fasada

U zavisnosti od vrste podloge koja se zaštićuje, određujemo vrstu zaštite koja će imati najbolji efekat na Vašu fasadu

Skidanje
grafita

Za uklanjanje grafita koristimo hemijska sredstva koja ne oštećuju podlogu, rastvorljiva su u vodi i 100%  su biorazgradiva.

Više informacija

Uklanjanje grafita

U zavisnosti od vrste podloge na kojoj se grafit nalazi, određujemo jedno od četiri 100% biorazgradiva sredstva koja će najbolje delovati na grafit. (Sredstva koja uvozimo su najbolja na polju skidanja grafita, ne ostavljaju nikakve tragove ili senke na fasadi i poseduju najviše evropske sertifikate na polju očuvanja životne sredine).

agg-skidanje-grafita-pre-fotka4.jpgagg-skidanje-grafita-posle-fotka4.jpg

* Kliknite levim klikom miša na klizač, držite i prevlačite levo-desno za prikaz Pre/Posle

Naša vizija je buđenje svesti kod sugradjana o važnosti prevencije I zaštite fasada od grafita, jer ćemo samo na taj način ostaviti čisto lice Beograda pokolenjima koja dolaze.

Kako funkcioniše?

4 koraka do zaštite fasade

Kontaktirajte nas i uputite nas na fasadu koju želite da  zaštitite ( zgrada, lokal, ograda…), a mi ćemo vam dostaviti ponudu i Ugovor o Saradnji. Nudimo Vam najkvalitetniju i najsigurniju zaštitu fasade, po najpovoljijoj ceni. ( Ako ste u mogućnosti možete da nam pošaljete sliku na Viber, Whats Up, FB, MMS)

Od momenta kada  prihvatite našu ponudu za najviše 24h izlazimo na teren, potpisujemo UGOVOR O ZAŠTITI FASADE i započinjemo saradnju.

U zavisnosti od vrste podloge koja se zaštićuje, odredjujemo jednu od tri vrste  ANTI GRAFITNIH PREMAZA. Takvim pristupom postižemo najbolje rezultate, i garantujemo uklanjanje svakog grafita koji se na zaštićenoj podlozi pojavi.

Nakon obavljenog posla, a u skladu sa potpisanim ugovorom, GARANTUJEMO Vam da će u periodu od 2 GODINE vaša fasada biti zaštićena od grafita.  Ukoliko u periodu trajanja garancije vandali grafitima naruže Vašu fasadu, izlazimo na teren i ukalnjamo ih.  

Pošaljite nam poruku direktno. Javićemo Vam se u najskorije vreme.

Close Menu