Grafiti su prošlost.

Servis za skidanje grafita i zaštitu fasada

Пусти видео запис

Koji je naš cilj?

AGG je osnovan sa ciljem da očisti i zaštiti Beogradske fasade od grafita. Želimo da turisti koji dolaze u naš grad ponesu što lepšu sliku Beograda. Naša misija je da uvek budemo na visini zadatka, dostupni poslodavcima I da svaki problem koji se nađe pred nama uspešno uklonimo.

Usluge

AGG je servis koji je na usluzi  građanima. Kontaktirajte nas ako imate grafit na Vašoj fasadi, mi ćemo ga ukloniti.  Kontaktirajte nas ako nemate grafit na vašoj fasadi, mi ćemo je zaštititi

Skidanje
grafita

Za uklanjanje grafita koristimo hemijska sredstva koja ne oštećuju podlogu, rastvorljiva su u vodi i 100%  su biorazgradiva.

Pogledajte i našu galeriju kako bi ste stekli uvid u efekat samog procesa uklanjanja

agg-skidanje-grafita-pre-fotka4.jpgagg-skidanje-grafita-posle-fotka4.jpg

* Kliknite levim klikom miša na klizač, držite i prevlačite levo-desno za prikaz Pre/Posle

Zaštita
fasada

U zavisnosti od vrste podloge koja se zaštićuje, određujemo vrstu zaštite koja će imati najbolji efekat na Vašu fasadu

Više informacija

Zaštita fasada

U zavisnosti od vrste podloge koja se zaštićuje, određujemo jednu od tri vrste  ANTI GRAFITNIH PREMAZA. Takvim pristupom postižemo najbolje rezultate, i garantujemo uklanjanje svakog grafita koji se na zaštićenoj podlozi pojavi.

Nakon obavljenog posla, a u skladu sa potpisanim ugovorom, GARANTUJEMO Vam da će u periodu od 2 GODINE vaša fasada biti zaštićena od grafita.  Ukoliko u periodu trajanja garancije vandali grafitima naruže Vašu fasadu, izlazimo na teren i uklanjamo ih.

Naša misija je da uvek budemo na visini zadatka, dostupni poslodavcima I da svaki GRAFIT koji se nađe pred nama uklonimo.

Kako funkcioniše?

4 koraka do skidanja grafita

Kontaktirajte i upoznajte nas sa veličinom grafita koji ruži Vašu fasadu. Dobićete najpovoljniju ponudu za uklanjanje tog problema. Stojimo Vam na raspolaganju.

(Ukoliko možete, pošaljite nam fotografiju na Viber, Whats Up, FB, MMS)

Od momenta kada  prihvatite našu ponudu, za najviše 24h izlazimo na teren. (Osim u  hitnim slucajevima)

U zavisnosti od vrste podloge na kojoj se grafit nalazi, određujemo jedno od četiri 100% biorazgradiva  sredstva koje će najbolje delovati na grafit. (Sredstva koja uvozimo su najbolja na polju skidanja grafita, ne ostavljaju nikakve tragove ili senke na fasadi i poseduju najviše evropske sertifikate na polju očuvanja životne sredine)

Završni udarac zadajemo najsavremenjom mašinom za uklanjanje grafita. U zavisnosti od podloge na kojoj se grafit nalazi, određujemo snagu i temperaturu vodenog pritiska , i za samo nekoliko trenutaka dubinski ispiramo grafit sa fasade

Pošaljite nam poruku direktno. Javićemo Vam se u najskorije vreme.

Close Menu